gif
logo

O nama

O nama
2002.godine espreso kafa SAICAF je bila malo poznata potrošačima u Srbiji, što danas nije slučaj, a uspeh tome pripisuje se ekskluzivnom uvozniku i distributeru – preduzeću Tax Free doo.

U poslednjih petnaest godina poslovanja,  preduzeće Tax Free d.o.o. iza sebe ostavlja  tragove u vidu konstantnog kvaliteta svojih proizvoda i usluga, sve boljeg pozicioniranja na tržištu espresso kafe u Srbiji, a sve to zahvaljujući upornosti i odlučnosti osnivača firme Tax Free, ali i poslovnih saradnika odnosno distributera.

Da bi opstali na tržištu, pored poznatih svetskih brendova, slušali smo i ispitivali potrebe potrosača odnoso kupaca, a zatim pravili odredjene ponude, predloge, i na kraju dobre poslovne ugovore koji traju iz godine u godinu.

Naši zadaci su mnogobrojni I trudimo se da ispoštujemo svaki podjednako, jer samo od izvršavanja istih zavisi I naš opstanak.
Motivacija za budućnost se delimično ogleda u proteklim poslovnim godinama, jer kada se osvrnete u prošlost i vidite uspeh imate želju da nastavite još jedan korak dalje ka budućnosti.